Centre de Salut Ginseng

Al centre de salut Ginseng oferim una sèrie de serveis de salut enfocats a la millora de la qualitat de vida de la població de Begur i rodalies. Per tal de garantir una excel·lent qualitat en els nostres serveis, el centre Ginseng disposa de professionals experts en:

Tractament integral dels peus. Diagnòstic i tractament de diferents mals del peu. Problemes dèrmics com micosis, durícies, dolors i alteracions unguials.
Avaluació de l’alteració biomecànica i proposta de tractament amb plantilles, amb exercicis, ortesis de silicona, etc.
No dubteu en consultar a l’especialista dels peus.

Coneixeu els beneficis de la fisioteràpia?

Gràcies a les tècniques de tractament que es realitzen al centre, on es combinen la teràpia manual, les manipulacions vertebrals, la digitopressió, el quiromassatge o els estiraments, aconseguim el recentratge articular, reduïm el to muscular, disminuïm la tensió i millorem així el flux sanguini afavorint l’alliberament de substàncies relaxants naturals.

Vaig començar a estudiar psicologia amb la inquietud de treballar amb i per a persones.

La meva filosofia de treball és integradora, teoria i tècnica tenen un objectiu: adaptar-se a les persones. El meu àmbit d’actuació és la teràpia de parella i sexologia, depressió, ansietat, angoixes, problemes emocionals, bloquejos vitals, superar-los per aconseguir una millora en la qualitat de vida.

L'escolto

Jordi
Psicòleg

Bon estat del peu Benestar personal

Laura
Podòloga

Una contractura? Ara mateix!

David
Fisioterapeuta

Vol menjar millor? Endavant

Xavier
Nutricionista
CatalanEnglishFrenchGermanRussianSpanish