Centre de Salut Ginseng

Al centre de salut Ginseng oferim una sèrie de serveis de salut enfocats a la millora de la qualitat de vida de la població de Begur i rodalies. Per tal de garantir una excel·lent qualitat en els nostres serveis, el centre Ginseng disposa de professionals experts en:

Tractament integral dels peus. Diagnòstic i tractament de diferents mals del peu. Problemes dèrmics com micosis, durícies, dolors i alteracions unguials.
Avaluació de l’alteració biomecànica i proposta de tractament amb plantilles, amb exercicis, ortesis de silicona, etc.
No dubteu en consultar a l’especialista dels peus.

Coneixeu els beneficis de la fisioteràpia?

Gràcies a les tècniques de tractament que es realitzen al centre, on es combinen la teràpia manual, les manipulacions vertebrals, la digitopressió, el quiromassatge o els estiraments, aconseguim el recentratge articular, reduïm el to muscular, disminuïm la tensió i millorem així el flux sanguini afavorint l’alliberament de substàncies relaxants naturals.

Vaig començar a estudiar psicologia amb la inquietud de treballar amb i per a persones.

La meva filosofia de treball és integradora, teoria i tècnica tenen un objectiu: adaptar-se a les persones. El meu àmbit d’actuació és la teràpia de parella i sexologia, depressió, ansietat, angoixes, problemes emocionals, bloquejos vitals, superar-los per aconseguir una millora en la qualitat de vida.

La fisioteràpia pediàtrica és l’especialitat de la fisioteràpia encarregada d’assessorar, prevenir i/o tractar totes les alteracions que presenta la població infantil, que puguin afectar al llarg del seu desenvolupament o qualsevol afectació que pugui ocasionar una alteració aguda en algun moment del seu creixement.

La fisioteràpia respiratòria és una especialitat de la fisioteràpia, la qual, té com a objectiu tractar diferents patologies de l’aparell respiratori com, prevenir i/o estabilitzar el benestar de l’aparell respiratori i la seva funció.
A través de diferents tècniques, ajuda a drenar les secrecions per tal de facilitar la correcta ventilació pulmonar i evitar possibles complicacions més greus.
Va dirigida a nadons, nens i adults amb alteració del sistema respiratori.

Guarim a través dels massatges

Helena
Fisioterapeuta respiratòria

Vol menjar millor? Endavant

Xavier
Nutricionista

Una contractura? Ara mateix!

David
Fisioterapeuta

Bon estat del peu, benestar personal

Laura
Podòloga

L'escolto

Jordi
Psicòleg
CatalanEnglishFrenchGermanRussianSpanish